Tatueringsborttagning Sundbyberg

Sturegatan 30, Sundbyberg, Sweden
Spas/beauty/personal care
ad

Description

ad

Fransförlängning, borttagning av tatueringar, kostnadsfri konsultation och ansiktsbehandlingar med Carbon laser -
" Hollywood behandling"  

Vi utför ansiktsbehandlingar med Carbon Laser " Hollywood behandling" och borttagning av tatueringar.

I takt med att fler och fler människor tatuerar sig ökar även antalet personer som är missnöjda med sina tatueringar och vill göra sig av med dem. Det man en gång var övertygad om att man alltid skulle tycka om, känns inte rätt efter en tid. Livet förändras och så även våra värderingar.

Vi hjälper dig med konsultation, rådgivning och behandling. Vi tar bort tatueringar genom att laserbehandla dem tills de försvinner helt eller så att de bleks tillräckligt mycket för att du ska kunna göra en cover-up.

Make Reservation

Reviews

Write a review
Rating

How much do you like it?

FACEBOOK

Mobile Uploads

Fransar fransar och ännu mer fransar!

Mobile Uploads

Mobile Uploads

Missa inte veckans Mitt I med ett reportage från Tatueringsborttagning Sundbyberg👌👊

Mobile Uploads

Timeline Photos

Nackdelen med småbarnsliv/en stressig vardag? För lite sömn och för få timmar på dygnet för att unna sig själv något. Här kommer några enkla husmorsknep till alla er som har ett behov av lite spa hemma för att fräscha upp hår och hud. De flesta av ingredienserna hittar du i köksskåpet :) Få bort påsarna under ögonen: De klassiska gurkskivorna i all ära, men att skiva rå potatis och lägga en skiva på vardera öga ger betydligt bättre resultat. Känns håret livlöst? Gör en egen hårinpackning: Blanda ihop två ägg och två msk olivolja. Rör ihop ordentligt! Kleta in i håret. Låt verka i 10 min. Skölj ur och tvätta som vanligt. Och nej, du kommer inte gå runt och lukta ägg, oljan får bort lukten! Få extra lena ben när du rakar dem: Använd balsam istället för raklödder. Applicera balsamet precis på samma sätt som raklöddret när du rakar benen. Ha en fortsatt härlig tisdag!

Timeline Photos

Mobile Uploads

Avslutar fredagen med beröm från en nöjd kund - vilket känns både smickrande och kul 😊 ----------------------------------------------------------------------- Hej Camilla! Tack för fantastiskt fina fransar - jag är så himla nöjd med ditt jobb, att du är noggrann, proffsig och så himla trevlig! Ses snart igen. ----------------------------------------------------------------------- Ha en underbar helg och nationaldag alla kunder - vi ses väl snart? 😉 Hälsningar Camilla

Mobile Uploads

Timeline Photos

Tävling hos Tatueringsborttagning Sundbyberg! 3 vinster då vi utser 3 vinnare genom 3 enkla steg. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att: 1. GILLA Tatueringsborttagning Sundbyberg på Facebook 2. TAGGA 3 personer som du tror skulle vilja vara med i tävlingen 3. DELA inlägget och kommentera vilket pris just DU vill vinna. Nu är du klar och med i tävlingen! * Vinnare 1 vinner en fransförlängning och påfyllning inom 3 veckor till ett värde av 890kr * Vinnare 2 vinner tatueringsborttagning till ett värde av 2000 kr *Vinnare 3 vinner en ansiktsbehandling till ett värde av 1195kr Vinnarna utses måndagen den 18 maj!

Timeline Photos

Mobile Uploads

Nu kan ni boka fransar till 14-15/5 :) Ring eller messa 0737-817244

Mobile Uploads