Axelsons SPA

Gallerian, Hamngatan 37 , Stockholm, Sweden
Spas/Beauty/Personal Care
ad

Description

ad

Välkommen till Axelsons SPA  En av Sveriges finaste SPA-anläggningar mitt i Stockholms City. Vår filosofi bygger på tanken om den fulländade behandlingen. Axelsons SPA är ett behandlingscenter som erbjuder förstklassiga behandlingar. Vi tillhandahålller Spa-behandlingar och Spa-produkter som ger hälsa och skönhet i en rogivande miljö.

Unna dig själv en dos av lyx och avslappning i vardagen! Miljön är ren och harmonisk för att ge dig den bästa upplevelsen av din behandling.

Våra terapeuter är välkommande och omhändertagande och har en fantastisk hängivenhet både att hjälpa människor och förmedla sina expertiskunskaper.

I början av 1960-talet grundade Hans Axelson Axelsons Gymnastiska Institut. Idag är det en av världens största komplementär- och alternativmedicinska skola. Skolan har sedan den grundades lett utvecklingen av modern Svensk massage och kroppsterapier i Skandinavien. Med starten av Axelsons SPA AB 2005 vidgades konceptet till att omfatta behandlingscenter med färdigutbildade terapeuter.

Make Reservation

Opening Hours

mánnodat
10:00 - 20:00
disdat
10:00 - 20:00
gaskavahkku
10:00 - 20:00
duorastat
10:00 - 20:00
bearjadat
10:00 - 20:00
lávvardat
10:00 - 18:00
sotnabeaivi
11:00 - 18:00

Reviews

Write a review
Rating
2016-02-09
Pedro

The website has better deals than the ones in the actual store for some reason.

2016-01-12
Pettran

Huge store! What you can't find here you wont find at all..

2016-01-09
Thê-Minh

You can wait forever for a seller. But they have a huge selection of electronics.

2014-10-14
Stephanie

Cheap and they have everything you need

2012-04-02
Guy

Open until 8pm but with no staff you will queue for a long time

How much do you like it?

FACEBOOK

Tillhör du toppskiktet i SPA–branschen och vill bli ännu bättre? Axelsons SPA växer så det knakar och söker personal med kapacitet att ge den absolut bästa kundupplevelsen. Vi söker både SPA-chefer, hudterapeuter och massageterapeuter i Stockholmsområdet med minst två års arbetslivserfarenhet i yrket. Maila din ansökan med bifogad CV till richard.axelson@axelsonsspa.se och ange i ämnesraden vilken tjänst du söker.

Tillhör du toppskiktet i SPA–branschen och vill bli ännu bättre?\n\nAxelsons SPA växer så det knakar och söker personal med kapacitet att ge den absolut bästa kundupplevelsen. Vi söker både SPA-chefer, hudterapeuter och massageterapeuter i Stockholmsområdet med minst två års arbetslivserfarenhet i yrket.\n\nMaila din ansökan med bifogad CV till richard.axelson@axelsonsspa.se och ange i ämnesraden vilken tjänst du söker.

Passa på att ta med en vän på massage i helgen. Din vän betalar endast halva priset när ni bokar samtidigt. Vi har bara några tider kvar, så passa på att boka in en välgörande massage hos oss. Erbjudandet gäller bara lördag och söndag denna vecka i mån av plats och bara när du bokar via telefon. Ring och boka på 08-440 80 80 och ange koden "VÄN"

Passa på att ta med en vän på massage i helgen. Din vän betalar endast halva priset när ni bokar samtidigt.\nVi har bara några tider kvar, så passa på att boka in en välgörande massage hos oss. Erbjudandet gäller bara lördag och söndag denna vecka i mån av plats och bara när du bokar via telefon. \nRing och boka på 08-440 80 80 och ange koden \"VÄN\"

Idag har fantastiska Gunhild Carling och Kristjan Lootus varit hos oss. Vi pysslade om dem med vår härlig Spa-kur och självklart lite produkter från Kerstin Florian. Vi ser fram emot att se dem dansa en sista gång i morgon.

Idag har fantastiska Gunhild Carling och Kristjan Lootus varit hos oss. Vi pysslade om dem med vår härlig Spa-kur och självklart lite produkter från Kerstin Florian. Vi ser fram emot att se dem dansa en sista gång i morgon.

Nu laddar vi inför Vårruset i kväll. Önska oss lycka till!!!

Nu laddar vi inför Vårruset i kväll. Önska oss lycka till!!!

I dag är det full aktivitet i butiken. Vi har 20 % rabatt på hela vårt sortiment och 50% på utvalda produkter. Passa på att fynda!

I dag är det full aktivitet i butiken. Vi har 20 % rabatt på hela vårt sortiment och 50% på utvalda produkter. Passa på att fynda!

Malmö invigningen igårkväll

Malmö invigningen igårkväll

OTHER USERS ON INSTAGRAM

lindstoneSuch calming interior at this spa 😑😑😑☺️

#

Such calming interior at this spa 😑😑😑☺️

barajempaBra SPA-väder. Optimal semesterstart. #spa #semester #regn #lyx #axelsons

#regn #spa #semester #lyx #axelsons

Bra SPA-väder. Optimal semesterstart. \n#spa #semester #regn #lyx #axelsons

galleriancityLämna in fossingarna hos @axelsonsspa i Gallerian så slipper du fila och putsa på dem själv 👣 De är säkert värda lite smörj i sommar, så dutta på lite härligt foss-balsam!

#

Lämna in fossingarna hos @axelsonsspa i Gallerian så slipper du fila och putsa på dem själv 👣 De är säkert värda lite smörj i sommar, så dutta på lite härligt foss-balsam!

sofieclasonRedo för en 3h SPA treat ☺️

#

Redo för en 3h SPA treat ☺️

anywhoSnart är fötterna oxå redo🙏🏼 #axelssonsSpa #widricksbröllop

#axelssonsspa #widricksbröllop

Snart är fötterna oxå redo🙏🏼\n#axelssonsSpa #widricksbröllop
ad