LenHud

Kalendegatan 25, Malmö, Sweden
Beauty, Cosmetic & Personal Care
ad

Description

ad

Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och få bästa tänkbara hudvård och ansiktsbehandlingar. Finns i Malmö, Lund, Helsingborg & Borås. Vi är alla Cidesco och SHR godkända hudterapeuter. Några av oss är dessutom specialutbildade inom Laser och IPL. Våra salonger finns i Malmö, Lund, Helsingborg och Borås.

LenHud öppnade 1999 sin första hudvårdssalong i Lund. Sedan dess har vi expanderat och finns nu också i Malmö, Helsingborg och Borås. Vi hudterapeuter på LenHud har många års erfarenhet och går ständigt på fördjupande utbildningar för att alltid vara först med det senaste. Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och få bästa tänkbara hudvård och ansiktsbehandlingar.

Våra duktiga och omtyckta hudterapeuter, har tillgång till södra Sveriges största och mest avancerade laserpark med fantastiska möjligheter och behandlingsresultat.

Välkommen!

Reviews

Write a review
Rating
2013-04-16
Anna

Great ecological treatment

2010-10-29
Johan

Hudvård i en miljö som inspirerar

How much do you like it?

FACEBOOK

Photos from LenHud's post

Välkommen in till vår salong i Malmö för lite fredagsmys! Receptet på avokadopesto för lifting-effekt är en del av nyheten Sublime Skin från Comfort Zone Sverige :) <3

Photos from LenHud\u0027s post

Timeline Photos

Är du nyfiken på vår stora nyhet #LINE+ ? Just nu får du ett Trial kit som gåva när du köper valfri produkt ur vår nya serie, ett utmärkt tillfälle att prova på fler underbara produkter! Våra återförsäljare hittar du på vår hemsida, www.bioline.se :)

Timeline Photos

Pür Minerals Sverige

Med #purminerals nya produkt, Browder, behöver du inte vara en makeup-artist för att få till perfekt formade bryn! Den unika formulan med fibrer gör att dina bryn får en naturlig känsla samtidigt som den lättanvända applikatorn skulpterar och formar dina bryn till perfektion. Browder går även att använda som en eyeliner för att få en snygg sotad look. Kommer i tre fina färger!

Pür Minerals Sverige

Timeline Photos

#LINE+ från #Bioline är vår helt nya hudvårdsserie som är anpassad för olika hudtyper och hudtillstånd! Serien består av fyra delar, AQUA+, VITA+, PURA+ och DOLCE+ som alla innehåller nya ingredienser och aktiva ämnen som samspelar med varandra. Håll utkik här för mer information om de olika delarna i linjen!

Timeline Photos

Timeline Photos

Vi älskar verkligen den här looken som Linda Hallberg har gjort med bland annat den fina nyheten Eye Polish i färgen Caviar från @purmineralssverige ! 😍❤ (bilden är en #repost från @lindahallbergs)

Timeline Photos

Pür Minerals Sverige

En av nyheterna från Pür Minerals Sverige är Eye Polish! En pigmentrik skugga med gelekonsistens som går att använda ensam eller tillsammans med våra mineralskuggor för ännu mer pigment! Kommer i 6 vackra färger som passar alla tillfällen ❤😊 #purminerals #purmineralssverige

Pür Minerals Sverige

Timeline Photos

Just nu har vi en fin kampanj på vår fantastiska nyhet från #comfortzone, Sublime Skin! Köp en valfri produkt ur den nya linjen och få ett fint Trial Kit som gåva <3

Timeline Photos

Timeline Photos

Säg hej till den älskade nyheten för dina läppar, Lip Lure från Pür Minerals Sverige ! <3 Ett läppstift som har mättade färger med glans, en återfuktande formula som inte torkar ut och en silkeslen konsistens som omedelbart ger färg som håller. Lip Lure kommer i fem underbara färger för alla tillfällen! <3

Timeline Photos

Comfort Zone Sverige

Nu finns den senaste nyheten från Comfort Zone Sverige på salongerna, nämligen Sublime Skin! En helt fantastisk serie som ger nytt liv till din hud och arbetar på dess åldrande! Med tiden försämras hudens funktioner och hudens stöttepelare bryts successivt ner. På grund av detta försvagas hudens struktur och ansiktets form förändras. Med den nya Archi-Lift teknologin i Sublime Skin samt en exklusiv kombination av aktiva ingredienser får huden en ny yta och vatten, proteiner och lipider stimuleras i hudens alla lager! <3

Comfort Zone Sverige

Timeline Photos

I Expressen kan man läsa ett fint reportage om olika fettreduceringsmetoder, bland annat Cooltech som vi använder oss av på #Lenhud ! Missa inte vårt erbjudande på Cooltech som vi har till och med den 30 november, där en behandling kostar 2295:- (ord. pris 2995:-) ! För att läsa mer om Cooltech och våra andra behandlingar får ni gärna besöka vår hemsida, www.lenhud.se , där hittar ni även kontaktuppgifter till våra salonger :)

Timeline Photos

OTHER USERS ON INSTAGRAM

miacarolinKan man bli lite snygg nu?

#

Kan man bli lite snygg nu?

luna_pe#bricks

#bricks

#bricks

linnea.dahlgrenDags att skämma bort facet 😍💆 #lenhud #ansiktsbehandling

#lenhud #ansiktsbehandling

Dags att skämma bort facet 😍💆 #lenhud #ansiktsbehandling
ad