HälsoOasen

Logementsvägen 13B, Hässleholm, Sweden
Spas/beauty/personal care
ad

Description

ad

Ett personligt spa i Hässleholm Välkommen till ett personligt SPA i Skåne

....där alla dina sinnen blir berörda.
Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till HälsoOasen i Skåne. En oas där du får möjlighet att upptäcka hur djup avslappning kan vara. Om du kommer själv eller tillsammans med någon så har ni alltid SPA-et för er själva.
Vi tar emot enskilda såväl som grupper och har bl.a förmånliga duo-behandlingar och Spakonferens. Tillsammans med hotell Statt erbjuder vi ett weekendpaket med behandlingar från topp till tå för er som vill ha en helg att minnas.
Du hittar oss på garnisonsområdet utanför Hässleholm i norra Skåne, med närhet till Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Höör. Här ligger vi naturskönt beläget med bokskogen och hjortarna inpå knuten.

Make Reservation

Reviews

Write a review
Rating

How much do you like it?

FACEBOOK

Även om det är trist väder ute kan man göra mycket för att må bra och få lite lyx i vardagen Här kommer ett erbjudande som är svårt att motstå! PS. Behöver man inte övernattning, går det bra att boka enbart Totalupplevelsen DS.

Även om det är trist väder ute kan man göra mycket för att må bra och få lite lyx i vardagen\n\nHär kommer ett erbjudande som är svårt att motstå!\n\nPS. Behöver man inte övernattning, går det bra att boka enbart Totalupplevelsen DS.

Passa på att unna dig en avkopplande massage inför helgen. Eller skäm bort dig och din vän eller käraste med en aromakur eller totalupplevelse. Det finns ett par lediga tider kvar nu på fredag den 22 maj. Boka på marie@halsooasen.se eller ring 0451-23453

Passa på att unna dig en avkopplande massage inför helgen. Eller skäm bort dig och din vän eller käraste med en aromakur eller totalupplevelse. Det finns ett par lediga tider kvar nu på fredag den 22 maj.\nBoka på marie@halsooasen.se eller ring 0451-23453

Det kom en inbjudan till Dermanords 20-års jubileum! Det är de som har Maria Åkerbergs ekologiska produkter som vi tog in i början av året, en serie som vår nya hudterapeut Linda har jobbat med i många år, så givetvis ville vi vara med och fira :-) Det var en underbar tillställning med utsökt mat & dryck, sensationellt avslöjande om kommande produkter och kanonbra underhållning av Wallmans on Tour. Vi ser fram emot höstens nya unika produkter.

Det kom en inbjudan till Dermanords 20-års jubileum!\nDet är de som har Maria Åkerbergs ekologiska produkter som vi tog in i början av året, en serie som vår nya hudterapeut Linda har jobbat med i många år, så givetvis ville vi vara med och fira :-) \nDet var en underbar tillställning med utsökt mat \u0026 dryck, sensationellt avslöjande om kommande produkter och kanonbra underhållning av Wallmans on Tour. \nVi ser fram emot höstens nya unika produkter.

OTHER USERS ON INSTAGRAM

drullebulleSäg hej till mina nya polare... 😄 #fiskspa#fiskar#spa#underbart#skönt#kittlas#garrarufa#doktorsfiskar

#fiskspa #fiskar #kittlas #garrarufa #underbart #doktorsfiskar #spa #skönt

Säg hej till mina nya polare... 😄 #fiskspa#fiskar#spa#underbart#skönt#kittlas#garrarufa#doktorsfiskar
ad