Preppy Pink

Vestergade 42B, Randers, Denmark
Spas/beauty/personal care
ad

Description

ad

PEAK Certificeret Negletekniker -

Se priser og billeder af mit arbejde på siden. Hos Preppy Pink er kvaliteten i højsædet!

Som kunde i Preppy Pink er du garanteret kvalitet og god kundeservice. Der bliver sat en ære i at give hver enkelt kunde en god oplevelse! Jeg (Celia, indehaver) sidder alene i klinikken, og min kliniktid er lige nu cirka 2 timer for et sæt gelenegle (fransk eller deko) - da jeg på ingen måde vil gå på kompromis med kvaliteten af mit arbejde.

Priser:
Nyt sæt negle (forlængelse): 595,-
Forstærkning (egne negle): 425
Lille opfyld (efter maks. 14 dage): 325,-
Stor opfyld (efter maks. 21 dage): 425,-
Gelpolish, hænder: 295,-
Gelpolish fødder: 345,-

Deko (håndmalet, sten mm.) fra 10,-

Aftagning, gammelt neglelak: 100,-
Aftagning, gammelt produkt: 250,-
- dog kun 100,- i forbindelse med nyt sæt
-- gratis, hvis neglene er lavet hos mig

Åbningstider:
Jeg holder åbent efter aftale, men er stort set i klinikken hver dag kl. 9-15. Jeg er som udgangspunkt meget fleksibel, hvilket gør at tider om aftenen og i weekenden også er muligt. Send en SMS på tlf. 28180556, så finder vi en tid, der passer os begge.

Udover mine neglebehandlinger tilbyder jeg lækre smykker fra Mix'N'Joy by Gade&Juul, og kvalitets-lakker fra APPEAL4 - samt diverse produkter indenfor neglepleje fra PEAK (det mærke, jeg er uddannet i).

Læs mere om Gade&Juul her: http://gadeogjuul.dk/Shop/Default.aspx

Læs mere om APPEAL4 her:
http://www.appeal4.dk/

Jeg er uddannet i produktet PEAK ved Neppersnails i Viborg (november 2014). Det er holdbare, EU-godkendte kvalitetsprodukter - og jeg arbejder lige nu udelukkende med produkter herfra. Udover uddannelsen til certificeret negletekniker ved PEAK, har jeg også været på Bling Bling kursus (glimmer og nailart) ved super dygtige Mette Olesen fra Nail2You i Nørresundby. Negle er min helt store passion, og målet er flere kurser i løbet af foråret, samt uddannelse i akryl med tiden - efteruddannelse er vigtigt i alle brancher, og jeg ønsker at udvikle mig mere end noget andet, så jeg kan tilbyde mine kunder det allerbedste.

Vel mødt! Kig endelig galleriet for inspiration, og for at se, hvad jeg kan tilbyde..

Knus, Celia /Preppy Pink

Make Reservation

Opening Hours

mandag
09:00 - 15:00
tirsdag
09:00 - 15:00
onsdag
09:00 - 15:00
torsdag
09:00 - 15:00
fredag
09:00 - 15:00

Reviews

Write a review
Rating

How much do you like it?

FACEBOOK

Photos from Preppy Pink's post

PREPPY PINK TILBYDER NU - SUGARING/HÅRFJERNING - Kære kunder! Bliv fri for uønsket hårvækst inden julefrokosten HEVI Bodysugaring er et 100% naturligt økologisk hårfjerningsprodukt bestående af rene naturlige råvarer, sukker og vand - og er som det første og eneste hårfjerningsprodukt Astma- og allergimærket. Produktet kan bruges af alle mænd og kvinder, unge samt gamle, til at fjerne uønsket hårvækst overalt på kroppen. Book din tid I DAG! Preppy Pink vil som introduktions tilbud have 25% på alle Sugaring behandlinger frem til 15/1-2016. Derudover vil den første på hver enkelt behandlingstype få behandlingen til KUN 100 kroner. Jeg tager imod tidsbestilling fra i dag af - her på siden eller på tlf. 28180556. Tager jeg ikke telefonen læg da en besked eller send en SMS med, hvad det drejer dig om. PRISLISTE Hage: 130,- Overlæbe: 130,- Bryn: 150,- Hele ansigtet: 295,- Armhuler: 185,- Arme: 275,- Nakke: 195,- Ryg, kvinder: 300,- Underben: 295,- Lår: 295,- Hele ben: 395,- Hele ben inkl. Bikini: 495,- Baller: 200,- Bikinilinie: 195,- OBS! Tillæg på 150,- ved meget tæt og kraftig hårvækst kan forekomme. Er du i tvivl om tillægsydelsen skal bookes, så skriv eller ring på tlf. 28180556.

Photos from Preppy Pink\u0027s post

Timeline Photos

God weekend! Nyd snevejret ❄

Timeline Photos

Preppy Pink's cover photo

Preppy Pink\u0027s cover photo

Photos from Preppy Pink's post

Lidt arbejde fra de sidste par dage 💅

Photos from Preppy Pink\u0027s post

Timeline Photos

Gelpolish på egne negle, her i en lækker julet rød. Det er 1. søndag i advent lige om lidt jo 💅 HUSK: Fødselsdagspris på kun 245,- frem til 12/12 🎉 Book din tid på tlf. 28180556 eller her på siden.

Timeline Photos

Timeline Photos

SÅ ER DET NU. Intensivt kursus i HEVI Bodysugaring (hårfjerning) de næste 7 timer. Forhåbentligt er jeg klar til at starte op med behandlinger i klinikken indenfor de næste 14 dage. Læs mere om behandling med HEVI Bodysugaring nedenfor.... PRODUKTBESKRIVELSE -HEVI Bodysugaring er et 100% naturligt økologisk hårfjerningsprodukt lavet udelukkende af rene naturlige råvarer, sukker og vand og som det første og eneste hårfjerningsprodukt Astma og allergi mærker. Produktet kan bruges af alle mænd og kvinder, unge samt gamle, til at fjerne uønsket hårvækst overalt på kroppen. HEVI Bodysugaring er et rent økologisk naturprodukt og indeholder ikke parfume, kemikalier eller andre sundhedsskadelige stoffer. HEVI Bodysugaring, er ikke testet på dyr. HVORFOR HEVI BODYSUGARING -HEVI Bodysugaring skal i modsætning til andre sugaring- og voksprodukter ikke opvarmes til høje temperaturer. Optimal temperatur er ca. 40 grader. HEVI Bodysugaring indeholder ikke citrus: Mange af de sugaring-produkter, der findes på markedet, indeholder citrus, citrus har den effekt, at porrerne i huden trækker sig sammen. HEVI Bodysugaring er skånsom mod huden, fordi den er vandopløseligt, og ikke klæber sig til noget fugtig. Derfor klæber den sig ikke til huden eller de levende hudceller, kun håret og de døde hudceller. HEVI Bodysugaring er velegnet til alle hud typer og kan endda forbedre eksem og psoriasis ved at fjerne det øverste lag af døde hudceller og derved fremme helingen af huden nedenunder. Med HEVI Bodysugaring fjernes hårene, til forskel fra almindelig voks, med hårets gro-retning. Dette gør processen knap så smertefuld, giver færre knækkede hår, og vil i sidste ende resultere i et blødere og bedre resultat. HEVI Bodysugaring fjerner hår ned til 3 mm, samt indgroede hår. Hvis hårene på et område er mere end 1 cm lange, anbefales det, at der bruges en trimmer inden påføring af HeVi sugaring, da sukkermassen kan rive ved påføring - dette er mere smertefuld. HEVI Bodysugaring er et effektivt hårfjernings produkt, der sikrer, at der kommer nye og bløde hår efter behandling, så man undgår stikken og kløen ved ud groning, samt skægpest. VEDVARENDE BEHANDLING Håret vokser i 3 forskellige faser, derfor vil man kunne opleve, efter første behandling at det nye hår kan ses og måske går der kun et par uger inden der skal behandles igen, men efter 2-3 behandlinger er hårsækken tom og der vil kunne gå op til 6 uger mellem hver behandling, dette er selvfølgelig forskelligt fra person til person. Efter hver behandling fremkommer det nye hår i en finere form og hårsækken begynder at reduceres. Man vil, efter vedvarende behandlinger, kunne opleve permanent hårfjerning. På grund af det høje sukkerindhold, kan der ikke udvikle sig bakterier i HEVI Bodysugaring, og produktet er derfor konserverende i sig selv. HEVI Bodysugaring er så naturlig, at det kan spises. Rengøres let efter brug med lunken vand.

Timeline Photos

Timeline Photos

Det er influenza sæson - så jeg er hjemme med en syg dreng i dag. Jeg er dog ved telefonen, hvis du skal have booket en tid, har spørgsmål eller lignende. Tlf. 28180556 eller send en besked på siden. Det er fra i dag og en måned frem at fødselsdags tilbuddene gælder! - Gelpolish til 245,- - Veninde-tilbud, kom 2 - opstart til 500,- pr. person - Henvis 1 ny kunde og få 50% på din opfyldning

Timeline Photos

Timeline Photos

Classic Crimson på en dejlig pige ❤ Sidste ledige tid i denne uge er på torsdag kl. 9. Book tiden på tlf. 28180556. HUSK jeg er på kursus i HEVI Sugaring (hårfjerning) hele fredag.

Timeline Photos

Timeline Photos

Endnu en uge i klinikken er skudt i gang 💅 Der er ledige tider i morgen og torsdag, hvis nogen skulle have lyst til nye negle eller en opfyldning. God mandag!

Timeline Photos

Photos from Preppy Pink's post

VÆR OPMÆRKSOM PÅ, at klinikken er lukket på fredag d. 13/11, og der derfor er begrænset med ledige tider i ugen. Jeg tager på heldags kursus i HEVI Sugaring; En sukkerbaseret voksbehandling, astma- og allergimærket og tilmed så "ren" at man kan spise det. Jeg åbner op for behandlinger i klinikken så snart baglokalet er indrettet til formålet! Læs mere her: http://hevi-sugaring.dk/ Jeg glæder mig MEGET til at kunne tilbyde alle mine søde kunder lidt andre behandlinger også. - Celia /Preppy Pink

Photos from Preppy Pink\u0027s post

OTHER USERS ON INSTAGRAM

natashakallehavePå den igen! @preppypink_randers har denne gang tryllet med mine yndlingsfarver 🌸🍥💕💅 Girlpower for alle pengene, og så var det som altid en fornøjelse at besøge Celia, som konstant udvikler sine kompetencer på forskellige kurser 👏💅 Hun kan både lave 3D blomster, striping tape, nailart, 3D nail art og andre lækre sager - hun er min favorit 🙋💅 @preppypink_randers @preppypink_randers #preppypink #randers #nailart #PEAK #PEAKprofessionals #peakgelé #gelenails #nailartist #nails #bikinifitness #beautifulnails #pink #celia #negleteknikker

#pink #bikinifitness #beautifulnails #nails #peakprofessionals #nailartist #randers #peakgelé #peak #preppypink #celia #negleteknikker #nailart #gelenails

På den igen! @preppypink_randers har denne gang tryllet med mine yndlingsfarver 🌸🍥💕💅\nGirlpower for alle pengene, og så var det som altid en fornøjelse at besøge Celia, som konstant udvikler sine kompetencer på forskellige kurser 👏💅 Hun kan både lave 3D blomster, striping tape, nailart, 3D nail art og andre lækre sager - hun er min favorit 🙋💅 @preppypink_randers \n@preppypink_randers \n#preppypink #randers #nailart #PEAK #PEAKprofessionals #peakgelé #gelenails #nailartist #nails #bikinifitness #beautifulnails #pink #celia #negleteknikker

natashakallehaveSå blev det sommer! ☀️ I hvert fald på mine negle som Celia fra @preppypink_randers ordnede i tirsdags! 😍 Hun har fået nogle lækre nye perlemorspigmenter, som jeg har fået på de helt orange negle - og jeg er vild med dem! 👌 Jeg får lyst til filuris og drømmer mig hen til bikini, sol og strand 😎👙🏄 Og hov! Jeg har hørt en lille fugl synge om, at der snart bliver kørt en konkurrence på instagram, så hold øje med @preppypink_randers 🍀🙌💅 #preppypinkranders #celia #negleteknikker #nailart #summertime #instanails #peak #perfection #art #nailartist #flottenegle #PEAKgel #PEAKprotech

#peakgel #preppypinkranders #art #peakprotech #negleteknikker #flottenegle #peak #summertime #celia #nailartist #nailart #instanails #perfection

Så blev det sommer! ☀️ I hvert fald på mine negle som Celia fra @preppypink_randers ordnede i tirsdags! 😍 Hun har fået nogle lækre nye perlemorspigmenter, som jeg har fået på de helt orange negle - og jeg er vild med dem! 👌 Jeg får lyst til filuris og drømmer mig hen til bikini, sol og strand 😎👙🏄 Og hov! Jeg har hørt en lille fugl synge om, at der snart bliver kørt en konkurrence på instagram, så hold øje med @preppypink_randers 🍀🙌💅\n#preppypinkranders #celia #negleteknikker #nailart #summertime #instanails #peak #perfection #art #nailartist #flottenegle #PEAKgel #PEAKprotech
ad