Coiffure Diamond

Mariagervej 46, Randers, Denmark
Spas/beauty/personal care
ad

Description

ad

COIFFURE DIAMOND

Er du kvalitet - og modebevidst? Så er det netop denne salon, du skal vælge.

Coiffure Daimond er en salon, hvor vi sætter dig og dit behov 100% i fokus. Vi arbejder med de nyeste trends inden for klip og farve.
Her er kun det aller bedste godt nok, og derfor arbejder vi med produkterne fra Moroccan Oil, som har vundet Danish Beauty Awards, og bruger farverne fra L'Oreal, som altid giver den smukkeste blankhed til håret. Vi er en salon, som er perfektionist helt ud til fingerspidserne, og derfor deltager vi tit i kurser både i ind og udland.

ÖZGE DAGDELEN

Jeg er en frisør med den 4 årige uddannelse inden for mit fag. Jeg bestod min svendeprøve i november 2013 og er udlært fra Klip no. 1 i Randers. Mit håndværk er ikke kun mit levebrød, men min passion og kærlighed, der gennem hænderne bliver til et resultat, som mine kunder tit har rost mig for. Jeg tror på, at kreativitet kommer fra hjertet og ligger i hænderne.
Nu er jeg klar til at tilbyde forkælelse til alle mine kunder  og byder alle velkommen.

                                       Özge Dagdelen

Make Reservation

Opening Hours

mandag
09:00 - 17:30
tirsdag
09:00 - 17:30
onsdag
09:00 - 17:30
torsdag
09:00 - 17:30
fredag
10:00 - 19:00

Reviews

Write a review
Rating

How much do you like it?

FACEBOOK

Timeline Photos

Hos Coiffure Diamond lytter vi altid på vores kunder og deres ønsker. Intet er en udfordring for os, men en glæde og ambition for et godt håndværk. Vi sørger altid for, at vores kunder føler sig trygge og behagelige i vores salon og sender dem glade ud af salonen med nyt smukt hår. Coiffure Diamond 86405040. Mariagervej 46. Randers C.

Timeline Photos

Photos from Coiffure Diamond's post

Øvelse gør mester! På billedet ser du en prøveopsætning. Vi øver hver dag for at udvikle os på den bedst mulige måde! "grundighed, udvikling og teknikker" er det vi ligger aller størst vægt på. Kom ind i Coiffure Diamond og oplev et godt håndværk! Coiffure Diamond.

Photos from Coiffure Diamond\u0027s post

Photos from Coiffure Diamond's post

Er dit jule ønske en GHD styler? Vil du forkæle den du holder af? Så er GHD styler den perfekte gave til under træet. Ved køb af din nye styler eller føntørre får du også et gavekort til et ekslusivt styning time hos Coiffure Diamond, hvor vi viser dig teknikkerne til de smukkeste krøller, bølger og fald. Coiffure Diamond.

Photos from Coiffure Diamond\u0027s post

Timeline Photos

Strål igennem det grå og kedelige vejr med en lækker klipning, farve og luksuriøse produkter fra Moroccanoil. Vi har den bedste behandling til netop dig! Coiffure Diamond. 86405040.

Timeline Photos

Timeline Photos

Start på julens først ønskeliste allerede nu. Moroccanoil Treatment gaveæske med Hydration Styling Cream og Moroccanoil spa headband, finder du på hylderne hos din Moroccanoil salon Coiffure Diamond. Coiffure Diamond.

Timeline Photos

Timeline Photos

Opnå nyt liv og shine i dit hår ligesom Maria. Book din næste tid til selvforkælelse hos Coiffure Diamond på, 86 40 50 40. Coiffure Diamond.

Timeline Photos

Timeline Photos

Hos Coiffure Diamond går vi den mørke tid imøde med smukke fashionable og varme farver. Coiffure Diamond. 86405040.

Timeline Photos

Mobile Uploads

Lad efterårets varme farver give skønhed og glans dit hår. Moroccanoil Repair. Styrker og giver håret fugt. Formel med arganolie, keratin og fedtsyrer, der genopbygger håret. Håret bliver medgørligt. Genopbygger elasticiteten Sulfat-, fosfat- og parabenefri. Tilfører glans. Farvebevarende. Velegnet til alle hårtyper. Coiffure Diamond.

Mobile Uploads

Mobile Uploads

Lad efterårets smukke farver inspirere dit hår. Coiffure Diamond. 86405040.

Mobile Uploads

Mobile Uploads

Når du skal klippes handler det ikke kun om frisuren og håret, men også om din kropsform og hvad der klæder og fremhæver den bedst. Bestil en tid til en luksuriøs behandling tid på, 86405040. Coiffure Diamond.

Mobile Uploads

OTHER USERS ON INSTAGRAM

emiliejacquelineNyklippet og farvet hos min yndlings frisør @coiffurediamond 💇💗 Nu klar til date-night med @sahrak_ 👭🍴🍷

#

Nyklippet og farvet hos min yndlings frisør @coiffurediamond 💇💗 Nu klar til date-night med @sahrak_ 👭🍴🍷

sidseholleuferMere end tilfreds med min nye frisure 🎀

#

Mere end tilfreds med min nye frisure 🎀

sidseholleuferBye bye lange lokker ✂️

#

Bye bye lange lokker ✂️

emiliejacquelineThank you @coiffurediamond for always taking such good care of my hair 💇💗 #summercut #highlights #blond #summer #hair

#summercut #highlights #hair #blond #summer

Thank you @coiffurediamond for always taking such good care of my hair 💇💗 #summercut #highlights #blond #summer #hair

emiliejacquelineStarting the day in my favorite chair 💇 @coiffurediamond #haircut

#haircut

Starting the day in my favorite chair 💇 @coiffurediamond #haircut