ClubTan Randers

Trangstræde 7, Randers, Denmark
Spas/beauty/personal care
ad

Description

ad

Kvalitetssol og velvære i lækre omgivelser. Direkte adgang til solsystemets bedste og smukkeste solarie og wellness oplevelse.
Gennem innovation, nytænkning og med øje for, at kun det bedste er godt nok, har vi udviklet en attraktiv oplevelse rettet mod de mange solarie og wellnessgæster der foretrækker selvbetjening, men som stadig forventer relevant og let tilgængelig information, samt effektiv solbadning i indbydende og gode hygiejniske omgivelser.
Intet er tilfældigt i CLUBTAN®.

Make Reservation

Opening Hours

mandag
07:00 - 22:00
tirsdag
07:00 - 22:00
onsdag
07:00 - 22:00
torsdag
07:00 - 22:00
fredag
07:00 - 22:00
lørdag
07:00 - 22:00
søndag
07:00 - 22:00

Reviews

Write a review
Rating

How much do you like it?

FACEBOOK

Timeline Photos

Få en HAPPY ENDING September i ClubTan Randers, vi har 30% rabat resten af september. ClubTan i Randers - We make YOU shine!

Timeline Photos

Mobile Uploads

Så er der skiftet rør i alle kabiner - rigtig god fornøjelse 😎 Din ClubTan i Randers - We make YOU shine! ☀️☀️

Mobile Uploads

Timeline Photos

Bliv sommerlækker til HALV PRIS på sol i ClubTan Randers i dag. Prøv også vores populære LAVPRIS abonnement med fri sol fra 139,- månedligt (oprettes på automaten) Et loyalt medlem og støtte på facebook er også så heldig at have vundet vores 300 kr. til solkontoen - denne gang er det Christina Cortnum - tillykke og god fornøjelse. (50% gælder ikke på lavprisabonnementer) ClubTan Randers - We make YOU shine!

Timeline Photos

Timeline Photos

Vintertiden er endelig slut....!! Kom ind og få det dyre look :-) Gå sommeren i møde med LAVPRIS abonnement; Få fri sol fra 139 kr. månedlig. Opret dig i centret i DENNE uge og få EN MÅNED GRATIS. ClubTan Randers - We make YOU shine

Timeline Photos