Salon Hot n' tot

Nygade 10, Nykøbing, Denmark
Spas/beauty/personal care
ad

Description

ad

Salon Hot n' tot er salonen med de gode priser,  og super kvalitet. Herreklip:  265,-Dameklip:  365,- Farve fra: 475,-

Opening Hours

mandag
08:30 - 17:00
tirsdag
08:30 - 18:00
onsdag
08:30 - 17:00
torsdag
08:30 - 17:00
fredag
08:30 - 17:00

Reviews

Write a review
Rating

How much do you like it?

FACEBOOK

I dag, men KUN i dag, kan du købe 2 valgfrie produkter fra Maria Nila, og få den billigste til halv pris! Gælder ALLE produkter fra Maria Nila.

I dag, men KUN i dag, kan du købe 2 valgfrie produkter fra Maria Nila, og få den billigste til halv pris! Gælder ALLE produkter fra Maria Nila.

Vi ønsker Katja og familien stort tillykke med deres dejligt prinsesse som kom til verden den 9/7.

Vi ønsker Katja og familien stort tillykke med deres dejligt prinsesse som kom til verden den 9/7.

Vinderen er: Jane Majland Christensen. Stort tillykke! Du kan afhente din gave fra på mandag 22/6. Tak til alle dem som har deltaget i konkurrencen! 😊

Vinderen er: \nJane Majland Christensen.\nStort tillykke! Du kan afhente din gave fra på mandag 22/6.\nTak til alle dem som har deltaget i konkurrencen! 😊

Valget er dit! Hvilken én af disse skønne produkter kunne du tænke dig at vinde? Blå: salty mist, en saltvands spray som giver hold og fjerner det "levende" ved nyvasket hår. Rød: finishing spray, en afsluttende spray som holder på frisuren. Skriv i kommentarfeltet hvilken én du kunne tænke dig at vinde. Vinderen findes fredag 19/6. Denne konkurrence er ikke sponsoreret af Facebook. Farverne på produkterne er ikke politisk, men blot et symbol på valget.

Valget er dit! \nHvilken én af disse skønne produkter kunne du tænke dig at vinde?\nBlå: salty mist, en saltvands spray som giver hold og fjerner det \"levende\" ved nyvasket hår.\nRød: finishing spray, en afsluttende spray som holder på frisuren. \nSkriv i kommentarfeltet hvilken én du kunne tænke dig at vinde. \nVinderen findes fredag 19/6.\nDenne konkurrence er ikke sponsoreret af Facebook. \nFarverne på produkterne er ikke politisk, men blot et symbol på valget.

Vi har i dag sagt "på gensyn" til Katja (Betty) Vi ønsker hende og familien held og lykke med det nye familiemedlem. Du vil være savnet og vi glæder os til dine besøg med den "lille" Tusind tak for guf❤️

Vi har i dag sagt \"på gensyn\" til Katja (Betty) Vi ønsker hende og familien held og lykke med det nye familiemedlem. Du vil være savnet og vi glæder os til dine besøg med den \"lille\" \nTusind tak for guf❤️

NYHED NYHED NYHED!!! I morgen lander Maria Nila's nye styling serie i salonen. Vi har derfor introtilbud på denne skønne serie. Køb 2 stk. og få den billigste til 1/2 pris. Priser fra 115.- Kom ind og gør en go' handel!

NYHED NYHED NYHED!!!\nI morgen lander Maria Nila\u0027s nye styling serie i salonen. Vi har derfor introtilbud på denne skønne serie. Køb 2 stk. og få den billigste til 1/2 pris. Priser fra 115.-\nKom ind og gør en go\u0027 handel!

Vi har i dag afholdt kursus i salonen med teknikker fra Sverige omkring vores farver. Derefter gik turen til Køge hvor Tina og Simona var på extensionskursus i flette/sy metoden. Mere info og pris på dette vil komme her på siden.

Vi har i dag afholdt kursus i salonen med teknikker fra Sverige omkring vores farver. Derefter gik turen til Køge hvor Tina og Simona var på  extensionskursus i flette/sy metoden. Mere info og pris på dette vil komme her på siden.

NYHED!!! Nu kan du betale med mastercard og visa elektron hos os.

NYHED!!!\nNu kan du betale med mastercard og visa elektron hos os.

Go' weekend 😊

Go\u0027 weekend 😊

Genskab op til 99% af det ødelagte hår! Vi er nu blevet forhandler af det fantastisk produkt Olaplex, som kan tilføres i farven eller lysningen så det nu er muligt at reparer håret, MENS det farves. Fantastisk!

Genskab op til 99% af det ødelagte hår!\nVi er nu blevet forhandler af det fantastisk produkt Olaplex, som kan tilføres i farven eller lysningen så det nu er muligt at reparer håret, MENS det farves. Fantastisk!