StyleBox by Matas, Lyngby Storcenter

Lyngby Storcenter 44, Kongens Lyngby, Denmark
Spas/beauty/personal care
ad

Description

ad

Your One Stop Style Shop – alt under ét tag!
Her kan du blive stylet og købe de professionelles foretrukne mærker inden for hårpleje, makeup og negle.

Make Reservation

Opening Hours

mandag
10:00 - 19:00
tirsdag
10:00 - 19:00
onsdag
10:00 - 19:00
torsdag
10:00 - 19:00
fredag
10:00 - 19:00
lørdag
10:00 - 17:00
søndag
10:00 - 17:00

Reviews

Write a review
Rating
31-01-2011
Jannik

Rigtig elendig betjening. Dumsmarte ansatte.

24-11-2010
Sean

Det bedste personale, bedste service, bedste tilbud.

How much do you like it?

FACEBOOK

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

Vi går den kolde vintertid i møde og det kræver god pleje at holde håret sundt og lækkert. Lige nu har vi tilbud på Shampoo´s til 149,- fra Kérastase, Redken, Alterna, Kevin.Murphy og mange flere. Se mere i vores butikker eller på www.stylebox.dk Tilbuddet gælder til 10/10 2015 og gælder ikke MoroccanOil, Philip B, Bumble & bumble samt i forvejen nedsatte varer.

Timeline Photos

Timeline Photos

Så er vi klar med et fantastisk event i butikken! Torsdag d. 8. Oktober får vi besøg af ghd, som inspirerer dig til styling og ny viden om hår. Samtidigt støtter vi op om kampen mød brystkraft. Der vil være snacks, lette forfriskninger og nogle lækre rabatter på aftenen. Derudover har vi et par lækre goodiebags til de 50 første tilmeldte. Du tilmelder dig (og din veninde) ved at skrive jeres navne og telefonnumre herunder opslaget :-) I vil derefter få en bekræftelse på jeres deltagelse. Vi håber på at se jer til en fantastisk aften!

Timeline Photos

Timeline Photos

Er din hud klædt på til efteråret eller ønsker du en ny lækker duft? Kig ind i StyleBox og få gode råd og inspiration. Lige nu giver vi 20% rabat på alt Hudpleje samt Dufte. Se mere i vores butikker eller på www.stylebox.dk Tilbuddet gælder til og med den 26/9 og gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Timeline Photos

Timeline Photos

Bliv medlem af Raunsborg Kundeklub! Ønsker du effektiv hudpleje, som indeholder vigtige egenskaber fra den nordiske natur, så bliv medlem af Raunsborg Kundeklub i StyleBox. Hver gang du køber for kr. 100,-. Så får du et stempel. Når du har 10 stempler, så får du månedens gave. Månedens gave er et lækkert Raunsborg Produkt. I September og Oktober måned er Månedens Gave et Raunsborg Starterkit (Værdi kr. 368,60) Du kan blive medlem af kundeklubben næste gang du køber Raunsborg produkter i en af vores fysiske butikker. Optjening af point kan ske i den butik, hvor du bliver medlem af kundeklubben.

Timeline Photos

Timeline Photos

Smukt glansfuldt og silkeblødt hår! Orofluido har netop lanceret den nye fantastiske Orofluido Asia serie. Inspirationen er fundet i Asien og produkterne indeholder bl.a. ingredienser fra bambus, ris olie og kameliablomsten. Lige nu har vi et introduktionstilbud, hvor du sparer 20% på Asia Serien. Elixir 25 ml. 89,- Elixir 50 ml. 110,- Shampoo 200 ml. 110,- Conditioner 200 ml. 110,- Hårmaske 250 ml. 135,-

Timeline Photos

Timeline Photos

Er du vild med professionelle Hårprodukter fra f.eks. MoroccanOil, Kérastase, Kevin Murphy m.m.? Trænger dine negle til ekstra pleje eller nye farver? Skal din makeup taske have fornyet indholdet med lækker makeup fra f.eks. Smashbox eller bareMinerals? I StyleBox finder du et stort udvalg indenfor skønhedsprodukter og lige nu sparer du 20% på alt makeup. Bor du ikke i nærheden af en StyleBox, så kan du finde hele sortimentet på vores webshop på www.stylebox.dk Handler du inden den 19/9 er fragten gratis.

Timeline Photos

Timeline Photos

Efteråret nærmer sig og det samme gør lysten til at eksperimentere med nye farver. Vi har fået spændende nyheder fra bl.a. Smashbox, bareMinerals og Gosh og lige nu sparer du 20% på alt Makeup* Kom ind i en af vores butikker og få inspiration til efterårs looket eller se det store udvalg på www.stylebox.dk/makeup Tilbuddet gælder til og med den 19/9 2015. *Tilbuddet gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Timeline Photos

Photos from StyleBox by Matas, Lyngby Storcenter's post

Denne uge har stået på Brand Days ude på storetorv, hvor Stylebox sælger ud af en masse lækre produkter! Vi er ude på torvet til og med søndag, så kom forbi og gør et super kup som vil gøre alle dine veninder misundelige! 😜 Der er både hårprodukter til mænd og kvinder, fede accessories, og lækker makeup fra Smashbox og Bare Minerals! Du kan spare op til 70 %!!! Vi glæder os til at se dig!

Photos from StyleBox by Matas, Lyngby Storcenter\u0027s post

Photos from StyleBox by Matas, Lyngby Storcenter's post

Nyt I StyleBox! Vi har nu fået et stort udvalg af de bedste Stylingprodukter fra Tigi Bedhead. Lige nu kører vi et super godt introduktionstilbud til kun kr. 129,- Du sparer op til 41% Tilbuddet gælder til 26/9.

Photos from StyleBox by Matas, Lyngby Storcenter\u0027s post

OTHER USERS ON INSTAGRAM

stinedyrhaugFrench med en lækker mørk rød🌹 #french #masquerade #cndshellac #cndgowithapro

#masquerade #cndgowithapro #cndshellac #french

French med en lækker mørk rød🌹 #french #masquerade #cndshellac #cndgowithapro

annaelisabethengelGolden nails 🌟✨ #golden #nails #guld #gold #stylebox #event #duller #mygirls

#golden #guld #gold #mygirls #nails #stylebox #event #duller

Golden nails 🌟✨ #golden #nails #guld #gold #stylebox #event #duller #mygirls

annaelisabethengelStylebox event med dullerne 💋💄👠 #stylebox #beauty #mygirls

#mygirls #beauty #stylebox

Stylebox event med dullerne 💋💄👠 #stylebox #beauty #mygirls

gittelundager#Styleboxitgirl#

#styleboxitgirl

#Styleboxitgirl#

leniallureIn Love with my new Nails done by The beautiful and talented @silkyway_dk 💙✨ #nails #shellac #silkyway #floraandfauna #183 #creekside #CNDGoWithAPro #CND #happy #happiness #girl #lucky

#silkyway #nails #lucky #creekside #183 #cnd #floraandfauna #cndgowithapro #girl #shellac #happiness #happy

In Love with my new Nails done by The beautiful and talented @silkyway_dk 💙✨ #nails #shellac #silkyway #floraandfauna #183 #creekside #CNDGoWithAPro #CND #happy #happiness #girl #lucky

d_allermann15 cm. usundt hår er klippet af og jeg følger mig som et nyt menneske💇🎀💁#styleboxlyngby #stylebox #loveit #ogsåshoppedagmedlullu @katrine_allermann

#loveit #youknowthefeeling #styleboxlyngby #ogsåshoppedagmedlullu #stylebox

15 cm. usundt hår er klippet af og jeg følger mig som et nyt menneske💇🎀💁#styleboxlyngby #stylebox #loveit  #ogsåshoppedagmedlullu @katrine_allermann
ad