Hudplejecentret

Greve Strandvej 36, Greve, Denmark
Spas/beauty/personal care
ad

Description

ad

Alt indenfor hudpleje, kropsbehandlinger og spa, permanent make-up, negle, make-up og andre velvære og skønhedsbehandlinger Koncept

Klinikken har eksisteret siden maj 2004 og råder over 5 behandlingsrum, heraf et sparum med mulighed for dobbeltbehandlinger. Altsammen i helt nyindrettede og lyse lokaler.

Hudplejecentret er en ny indgangsvinkel til hudpleje.
Flere års uddannelse kombineret med vores grundige Face Mapping hudanalyse og dermalogica giver din kosmetolog ekspertise til nøjagtigt at sammensætte en behandling, som er fuldstændigt tilpasset dine specielle behov.
Det er derfor, vi ikke tilbyder et præfabrikeret udvalg af behandlinger.

Det er én ansigtsbehandling - som aldrig er ens!
FaceMapping™ er en ny og revolutionerende metode til hudanalyse, som kombinerer det nyeste indenfor hudanalyse med kinesisk diagnose. Med teknikken får både du og kosmetologen et indblik i hudens tilstand såvel som en indikation af indre tilstande, som kan påvirke huden.
Desuden bliver alle detaljer om kostvaner, reaktioner, hjemmeplejeprodukter og en baggrund for dine vaner og ønsker diskuteret med henblik på at fastslå, hvordan huden er blevet påvirket.

Make Reservation

Opening Hours

mandag
09:00 - 19:00
tirsdag
09:00 - 19:00
onsdag
09:00 - 19:00
torsdag
09:00 - 19:00
fredag
09:00 - 17:00
lørdag
09:00 - 14:00

Reviews

Write a review
Rating
17-01-2015
Lars

All you can eat sushi buffet is pretty good and pretty reasonable prices too. Cheaper between Mondays and Thursdays

25-10-2013
Lars

Lækker running sushi. Er billigere mandag til torsdag.

How much do you like it?

FACEBOOK

Vi har netop pakket disse skønne efterårsfarver ud. Findes både i Shellac og Vinylux.

Vi har netop pakket disse skønne efterårsfarver ud. \nFindes både i Shellac og Vinylux.

Du kan stadig nå at købe en lyspose til mindeceremonien ved Stafet For Livet- støt kræftens bekæmpelse med 50 kr. og tænd et lys til minde om en der har mistet livet. Køb på klinikken eller betal 50 kr. på Mobilepay til 21801205. Vi afleverer poserne når Hudplejecentret deltager i stafetten 22 august.

Du kan stadig nå at købe en lyspose til mindeceremonien ved Stafet For Livet- støt kræftens bekæmpelse med 50 kr. og tænd et lys til minde om en der har mistet livet. \n\nKøb på klinikken eller betal 50 kr. på Mobilepay til 21801205. Vi afleverer poserne når Hudplejecentret deltager i stafetten 22 august.

Oplever stadig en stigende interesse for mere fyldige bryn. Med Microblading kan brynet gøres bredere uden skarpt afgrænsede kanter og uden at være for mættet i farven. Her er der lagt en del hårstrå under det naturlige bryn samt over, for at skabe et nyt højdepunkt. Fantastisk behandling hvis du ønsker perfekte bryn som ser naturligt ud.

Oplever stadig en stigende interesse for mere fyldige bryn. \n\nMed Microblading kan brynet gøres bredere uden skarpt afgrænsede kanter og uden at være for mættet i farven. \n\nHer er der lagt en del hårstrå under det naturlige bryn samt over, for at skabe et nyt højdepunkt. \n\nFantastisk behandling hvis du ønsker perfekte bryn som ser naturligt ud.

Er dine fødder tørre og hælene ru efter ferien? Vi kender det alle og derfor sælger vi verdens bedste fodcreme👣Vi har netop idag fået ny stor sending.... Brug den hver aften inden sengetid - du vil hurtigt mærke en forskel. Pris 149 kr.

Er dine fødder tørre og hælene ru efter ferien?\nVi kender det alle og derfor sælger vi verdens bedste fodcreme👣Vi har netop idag fået ny stor sending....\n\nBrug den hver aften inden sengetid - du vil hurtigt mærke en forskel. Pris 149 kr.

Køb en lyspose og tænd et lys for en du kender som har kræft tæt på....Støt vores indsamling ved Stafet For Livet. Pris 50 kr. - køb den på klinikken eller Mobilepay til 21801205 allerede nu. Vi dekorerer poserne og sørger for de brænder hele natten ved dette smukke arrangement. Skynd dig - tænd et lys.

Køb en lyspose og tænd et lys for en du kender som har kræft tæt på....Støt vores indsamling ved Stafet For Livet. \n\nPris 50 kr. - køb den på klinikken eller Mobilepay til 21801205 allerede nu. \n\nVi dekorerer poserne og sørger for de brænder hele natten ved dette smukke arrangement. \n\nSkynd dig - tænd et lys.

Jane Iredale Danmark

Jane Iredale Danmark

Stafet For Livet er et familie-event for alle. Her er Amalie og Elvira igang med holdarmbånd til Pink Ladies - Hudplejecentret. Husk at du også kan støtte vores indsamling med 100 kr. på www.stafetforlivet.dk eller ved at købe en lyspose på klinikken til 50 kr.

Stafet For Livet er et familie-event for alle.\nHer er Amalie og Elvira igang med holdarmbånd til Pink Ladies - Hudplejecentret. \n\nHusk at du også kan støtte vores indsamling med 100 kr. på www.stafetforlivet.dk eller ved at købe en lyspose på klinikken til 50 kr.

Har du husket at støtte vores hold ved "Stafet For livet"....? Alle der støtter os deltager i lodtrækningen om denne fine gavekurv. Find Pink Ladies - Hudplejecentret på www.stafetforlivet.dk.

Har du husket at støtte vores hold ved \"Stafet For livet\"....?\nAlle der støtter os deltager i lodtrækningen om denne fine gavekurv.\n\nFind Pink Ladies - Hudplejecentret på www.stafetforlivet.dk.