CPH extensions

, Frederiksberg, Denmark
Spas/beauty/personal care
ad

Description

ad

Fineste hår kvalitet til rimelige priser Se hjemmeside: www.CPHextensions.com

Få lækre, lange og fyldige lokker

- Specialuddannet stylist i Hair Extensions sikrer dig topkvalitet.

- Uddannet i extensions teknikker i London

- 12 års erfaring

- Tilfredse kunder (bl.a. tidligere Djarling og cha cha cha kunder)

- Sted: KBH, tæt ved Fasanvej metro på Frederiksberg

Priser:
Påsætning/oprykning eksklusiv hår – hvis du får rykket håret op, eller selv ønsker at medbringe hår (inkl. udtagning)

1 flettekant: 500kr
2 flettekanter: 800kr
3 flettekanter: 1.000kr
Yderligere flettekanter +200kr


Påsætning inkl. remi cuticle hair

1 flettekant inkl. 4 trenser hår: 1.500kr
2 flettekanter inkl. 7 trenser hår: 2.600kr
3 flettekanter inkl. 10 trenser hår: 3.500kr
Tilkøb af ekstra trense til påsætning: 350kr/trense


Tilpasning/klipning af håret er inkl. i prisen i forbindelse med påsætning

Pris, uden forbindelse til påsætning: 350kr


Aftagning uden opryk:
300kr


Metode:
Dit eget hår flettes i en meget tynd og fin fletning helt inde ved hovedbunden (cornroll), hvorpå extensions sys på med lodrette sting. Dit hår er beskyttet under hele påsætningen, og tager ikke skade. Håret falder flot ind i dit eget, og en rigtig tilpasning af extensions gør den store forskel, så andre ikke kan se, at du har extensions i.
Ingen brug af brug af kemikalier hverken til påsætning eller aftagning af håret.
En påsætning holder ca 2-3 mdr.

Teknikken er udviklet fra en gammel afrikansk teknik. I dag er teknikken videreudviklet til en finere væveteknik, og den er rost og anerkendt verden over. Der er en grund til, at det er denne metode alle de førende stylister foretrækker, som f.eks. Gianni Versaces.
Man forsøger at udvikle nye systemer og dermed nedbringe påsætningstiden (så som tape og totter), men langt de fleste vender tilbage til denne metode, da det er den mest skånsomme for håret, og giver et fantastisk resultat. Metoden benyttes bl.a. også af Djarling og Cha Cha Cha.

Håret:
Finest Remi Hair:
(Pas på! En 100% ægte remi kvalitet er dyr, lyder det for godt/billigt til at være sandt, er det sikkert det, vælg med omhu, ellers bliver du skuffet)
Kun den bedste kvalitet indenfor hair extensions benyttes. Det er blødt, glansfuldt og lækkert. Alle hårstrå og skællag vender samme vej, dvs de ikke filtre eller bliver tørre. Hvert hårstrå er udvalgt, og gennemgår en langvarig process for at bevare kvaliteten. Håret kan bruges op til flere gange. Remi kvalitet skiller sig ud fra alm. typer extensions hår som ofte hurtig bliver tørt og filtret, og meget trist og kedeligt at se på.
Denne topkvalitet gør også at håret kan bruges flere gange. (op til et helt år, hvis du passer godt på det)
Håret er 100% ægte, så du kan selvfølgelig gøre alt med det som du plejer med dit eget.

Farver og struktur:
Håret fås i alle farver, Håret fås i glat, body wave/bølger, eller tætte krøller.

Mængde:
Længden fås op til 55cm
Ønsker du primært længde er det nok med 1 pakke hår
Ønsker du både fylde og længde skal du vælge 1½ pakke hår


OBS!
Kun de helt fine håndsyede trenser benyttes, hvilket gør din påsætning minimal og ekstra fin.

Make Reservation

Reviews

Write a review
Rating

How much do you like it?

FACEBOOK

VIND en fuld Hair Extension hos: CPH EXTENSIONS www.CPHextensions.com Bliv efterårsklar med flotte, fyldige, bløde og lange lokker. Flettemetode, remi kvalitets hår, tilklipning. (Absolut bedste kvalitet på markedet: håret holder ca. et halvt år) VIND ved at dele opslaget i dit netværk / med dine veninder. Vinderen offentliggøres her på siden 1. September 2015, og kontaktes direkte.

VIND en fuld Hair Extension hos: \nCPH EXTENSIONS www.CPHextensions.com\nBliv efterårsklar med flotte, fyldige, bløde og lange lokker.\n\nFlettemetode, remi kvalitets hår, tilklipning. \n(Absolut bedste kvalitet på markedet: håret holder ca. et halvt år)\n\nVIND ved at dele opslaget i dit netværk / med dine veninder.\nVinderen offentliggøres her på siden 1. September 2015, og kontaktes direkte.

CPH Extensions forhandler nu OLAPLEX. - Et molekyle som forandrer alt! Olaplex er fri for siliconer, sulfater, phalater, DEA, aldehydes og er aldrig testet på dyr. Olaplex forbinder svovlbindinger i håret. Svovlbindinger brydes ved varmebehandlinger og kemibehandlinger. Det patenterede molekyle i Olaplex trænger ind i den indre kerne af håret og reparerer. Olaplex genskaber helt op til 99% af de manglende krydslinkede svovlbindinger. Olaplex styrker håret og gør det sundere. Brug Olaplex no 3, en gang om ugen inden shampoo og balsam, og genskab og styrk dit hår.

CPH Extensions forhandler nu OLAPLEX. \n- Et molekyle som forandrer alt! \nOlaplex er fri for siliconer, sulfater, phalater, DEA, aldehydes og er aldrig testet på dyr. \n\nOlaplex forbinder svovlbindinger i håret. Svovlbindinger brydes ved varmebehandlinger og kemibehandlinger. \nDet patenterede molekyle i Olaplex trænger ind i den indre kerne af håret og reparerer. Olaplex genskaber helt op til 99% af de manglende krydslinkede svovlbindinger. Olaplex styrker håret og gør det sundere.\n\nBrug Olaplex no 3, en gang om ugen inden shampoo og balsam, og genskab og styrk dit hår.

Vil du gerne mindske rynker uden brug af botox, se mere her: På mindre end 5 mdr. - billedet taler for sig selv. Bestil direkte via dette link.: http://www.christinebennike.jeunesseglobal.com Eller kontakt mig via en besked, hvis du vil spare penge på produkterne. Jeunesse skinscare produkter er baseret på stamcelle teknologi, hvorfor så mange oplever de fantastisk resultater.. #ilovejeunesse #jeunesse

Vil du gerne mindske rynker uden brug af botox, se mere her: På mindre end 5 mdr. - billedet taler for sig selv. \n\nBestil direkte via dette link.: http://www.christinebennike.jeunesseglobal.com \nEller kontakt mig via en besked, hvis du vil spare penge på produkterne. \nJeunesse skinscare produkter er baseret på stamcelle teknologi, hvorfor så mange oplever de fantastisk resultater.. #ilovejeunesse #jeunesse

Er I klar til Sommer? Har I styr på de lækre sommer lokker? Bliv klar med lækre, fyldige extensions i bedste kvalitet. Se evt. konkurrencen nedenfor.

Er I klar til Sommer? Har I styr på de lækre sommer lokker? Bliv klar med lækre, fyldige extensions i bedste kvalitet. Se evt. konkurrencen nedenfor.